PVC Ramen En Deuren Met HR-glas

PVC Ramen Leasen

Besluit je te kiezen in PVC ramen dan investeer je in de langere termijn.

PVC ramen gaan tot wel vijftig jaar mee. Het is echter wel een behoorlijke uitgave. Niet iedereen heeft dit bedrag beschikbaar.

Wist je dat je PVC ramen ook kunt leasen? Zo kun je meteen profiteren van de vele voordelen van PVC ramen en kun je het totale bedrag over een langere periode uitsmeren.

In dit artikel lees je meer over de mogelijkheden van ramen leasen, wat de voordelen ervan zijn en welke alternatieven er bestaan.

Vraag offertes aan bij raam specialisten
Vraag Gratis Offertes Aan
6% btw-tarief - erkende vakmensen - binnen 2 minuten aangevraagd

Wat is het leasen van PVC ramen?

Veel PVC raamspecialisten bieden de mogelijkheid om ramen te leasen.

Leasen houdt in dat je een vooraf bepaald bedrag per maand betaalt gedurende een afgesproken leaseperiode.

Wanneer de leaseperiode is afgelopen, ben je zelf eigenaar geworden van de ramen.

Dit is dus iets anders dan huren. Bij huur betaal je ook een maandelijks bedrag, maar word je aan het eind van de huurperiode geen eigenaar.

Waar moet je rekening mee houden bij PVC ramen leasen?

Voordat je besluit om een leasecontract aan te gaan, is het goed om de volgende aandachtspunten mee te nemen

Is leasen of andere financiering de beste optie?

Behalve leasen zijn er meer regelingen voor het afbetalen van PVC ramen. Kijk goed of leasen inderdaad het beste bij jouw financiële situatie past, of dat een andere regeling toch gunstiger en veiliger is.

Welke andere regelingen er zijn lees je onder het kopje ‘Wat zijn de alternatieven voor het leasen of kopen?’.

Kwaliteit van de PVC ramen

Wanneer je een leasecontract voor langere tijd aangaat, wil je wel zeker weten dat je PVC ramen ook echt voor een lange periode meegaan.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je PVC ramen bij afloop van het contract alweer aan vervanging toe zijn. Kijk dus niet alleen naar de voorwaarden van het leasecontract, maar ook naar de kwaliteit van de aangeboden PVC ramen.

Voorwaarden

Lees de voorwaarden van het leasecontract aandachtig door. In principe hoort een leasecontract duidelijk alle voorwaarden te vermelden, maar niet alle kleine letters van een contract zijn voor iedereen helder.

Vraag om uitleg wanneer bepaalde zaken niet duidelijk zijn. Kom in contact met PVC raamspecialisten.

Zo voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan en je handtekening zet onder een contract waar je later spijt van kunt krijgen.

Wat zijn de voordelen van PVC ramen leasen?

Het leasen van PVC ramen biedt je de volgende voordelen:

Geen groot bedrag ineens nodig: Door te leasen hoef je niet een groot bedrag op tafel te leggen. Ga je je hele huis van PVC ramen voorzien dan zit je al gauw op een bedrag van rond de 10.000 euro.

Niet iedereen kan of wil zo’n bedrag ineens uitgeven. Leasen biedt je de mogelijkheid om dit bedrag in maandelijkse termijnen af te lossen, waarbij je meteen profiteert van de voordelen van PVC ramen.

Meteen besparen op je energierekening: Door de isolerende werking van PVC ramen bespaar je gelijk bij aanvang van het leasecontract op je energierekening.

Terugverdientijd: De terugverdientijd van PVC ramen is gemiddeld 25 jaar. Het is mogelijk dat de ramen al terugverdiend zijn, zonder dat je het volledige bedrag hebt betaald.

Vergelijk vrijblijvend PVC raamspecialisten
100% Vrijblijvend - Vergelijk eenvoudig en snel meerdere specialisten

Wat zijn de alternatieven voor het leasen of kopen?

Leasen en kopen zijn niet de enige mogelijkheden. Er zijn meer financieringsmogelijkheden voor het aanschaffen van PVC ramen:

Huren: Net als bij lease betaal je een maandelijks termijnbedrag. Je wordt alleen geen eigenaar van de ramen, je huurt ze alleen.

Hypotheek: door een (tweede) hypotheek af te sluiten of je bestaande hypotheek te verhogen, kun je het totaalbedrag ook in termijnen aflossen.

Betaalplan: Met een zogenaamd betaalplan betaal je per maand een vooraf afgesproken bedrag voor een bepaalde periode en ben je direct eigenaar van de ramen.

Geld lenen voor ramen: Een andere mogelijkheid is om een persoonlijke lening of een doorlopend krediet aan te gaan voor het financieren van je PVC ramen.

Offertes aanvragen bij PVC raamspecialisten

Ben je van plan om PVC ramen aan te schaffen? Vraag dan in ieder geval bij meerdere PVC raamspecialisten

een offerte op.

Ook als het gaat om het leasen van PVC ramen is het verstandig om de leasevoorwaarden van meerdere aanbieders te vergelijken.

Vraag offertes aan bij raam specialisten
Vraag Gratis Offertes Aan
6% btw-tarief - erkende vakmensen - binnen 2 minuten aangevraagd